Minden kategória
EN

Vegyipari hírek

Főoldal>Hírek>Vegyipari hírek

A Salt Lake "kálium + lítiumsó" kettős biztosítása növeli a nettó profit jelentős növekedését, és várhatóan folytatja a tőzsdei bevezetést az éven belül

Idő: 2021-05-11 Találatok: 1

Március 30-án este a Salt Lake Co. Ltd. közzétette 2020-as éves jelentését. A beszámolási időszak alatt a társaság 14.016 milliárd vian bevételt és 2 040 milliárd vuan nettó nyereséget ért el, amely a tőzsdén jegyzett társaságok részvényeseinek tulajdonítható, ami a vear-on-vear 104/45% -os növekedését jelentette.
A beszámolási időszak végén a társaság nettó eszköze 4.119 milliárd vuan volt. A vállalat összes kev mutatója pozitívra vált, és a működés folytatásának képessége teljesen helyreállt. A Sencsen tőzsde tőzsdei bevezetési szabályai szerint a Salt Lake kockázati figyelmeztetése lehet. eltávolításra kerül, miután a legfrissebb költségvetési szokás auditált nettó nyeresége pozitívra vált, és kérelmet lehet benyújtani a folytatáshoz a tőzsdei tőzsdéhez.
A Salt Lake nettó nyereségének jelentős növekedésének fő oka az, hogy a "kálium-műtrágya lítium sat" kettős üzletág együtt működik. Különösen a lítium-karbonát-üzletág továbbra is pozitív eredményeket mutat be.

Kapcsolat

Csatlakozzon hozzánk és elsőként értesüljön legújabb termékeinkről és promócióinkról.